Παραδοσιακά ο Σεπτέμβρης αποτελεί τον μήνα ορόσημο για την επανεκκίνηση την οικονομίας ή την επιστροφή εάν προτιμάτε, στην καθημερινότητα. Γι αυτό συνηθίζουμε να τον οριοθετούμε ως την αρχή μιας καινούργιας σεζόν.

Από αυτήν την “επανεκκίνηση” λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προσθήκες στην ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων, που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας. Πολλές και σημαντικές προσθήκες, που θα τις δούμε σιγά σιγά και θα τις παρουσιάζουμε αναλυτικά σε μελλοντικά άρθρα.

Η αρχή θα γίνει με τη Φάρμα Παπαμαρίνου. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1951 στη Δράμα. Το 1980 κατασκευάζει η οικογένεια ένα πιο σύγχρονο τυροκομείο, ενώ νέοι κωδικοί προστίθενται στους βασικούς. Το 1992 αναλαμβάνει η τρίτη γενεά κατασκευάζοντας ένα νέο τυροκομείο στους πρόποδες του φαλακρού όρους στη Δράμα και με εκπαιδευτικό πλέον χαρακτήρα. Ταυτοχρόνως εγκαινιάζεται και η βιολογική παραγωγή με καινοτόμες πρακτικές και πρόβειο γιαούρτι με 0% λιπαρά.

Πλέον η Φάρμα Παπαμαρίνου αρχίζει να απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση και με σεβασμό στη φύση και άφθονη αγάπη για τα προϊόντα της μπορεί να ατενίζει το μέλλον που μεγάλη αισιοδοξία.

Τώρα και στο κατάστημα μας.

Tagged With: