Μια ζωή… “βιολογική”.

Η ενασχόληση με τα βιολογικά, τόσο για τον Ίώνα όσο και για την Καρολίνα, τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ξεκινά από την δεκαετία του 1990. Τότε ήταν που η Καρολίνα προσλήφθηκε στην πρώτο μαγαζί που άνοιξε με βιολογικά στην Αθήνα. Ο δε Ίωνας λίγο αργότερα συνεργαζόταν με μια από τις πρώτες κτηνοτροφικές μονάδες εκτροφής βιολογικών πουλερικών.

Το 2006 ωστόσο αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ανοίξαμε το γνωστό πλέον κατάστημα βιολογικών προϊόντων “Karolina”. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε πιστοί στην επιλογή των καλύτερων βιολογικών ειδών, από επιλεγμένους βιο-παραγωγούς όλων των τομέων. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίζουμε εύκολα την κορυφαία ποιότητα, να ανιχνεύουμε τους έντιμους βιοκαλλιεργητές και να πορευόμαστε στην απαιτητική αγορά των οργανικών προϊόντων διατηρώντας το brand name της επιχείρησής μας ανάμεσα στα καλύτερα του χώρου.

Ανυπομονούμε να έρθετε στο κατάστημα μας να σας γνωρίσουμε από κοντά, να δείτε την μεγάλη ποικιλία μας και να διαπιστώσετε ότι κυριολεκτικά θα νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Με αγάπη,

Ίωνας – Καρολίνα